fbpx
WE MAKE YOUR LIFE BETTER

Κάνουμε πράξη, αυτό που έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας!

pylon-farmakon-hybrid

Το Pylon Farmakon είναι η νέα ολοκληρωμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη λύση διαχείρισης για τα φαρμακεία που παρουσιάζεται από την Epsilon CSA.

Απευθύνεται:

Σε όλα τα φαρμακεία ανεξαρτήτως μεγέθους, δίνοντας μηχανογραφικές λύσεις που συντελούν στην ανάπτυξη χωρίς όρια και στον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησης.

Συνεχής υποστήριξη

Αποκτήστε

01
01
Ενιαία Διαχείριση

Εκτελέστε τις καθημερινές σας εργασίες μέσα από μια εφαρμογή. Οργανώστε και αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες σας.

02
02
Ευελιξία & Ευχρηστία

Διαμορφώστε την εφαρμογή ακριβώς όπως τη χρειάζεστε! To Pylon Farmakon Hybrid σας δίνει την δυνατότητα να αγοράζετε μόνο όσα modules σας είναι απαραίτητα .

03
03
Διασυνδεσιμότητα

Η εφαρμογή μπορεί να καλύψει τις ανάγκες διασύνδεσης για myData, ψηφιακή κάρτα εργασίας, ταμειακές μηχανές, mobile τερματικά, e-shops κ.α.

Βασικές Λειτουργίες

 • Εύκολη εκτέλεση συνταγών πλήρως εναρμονισμένη με την ΗΔΙΚΑ
 • Εντατική Λιανική
 • Διαχείριση Φαρμάκων & Ειδών Αποθήκης
 • Διασύνδεση με φαρμακαποθήκες
 • Διαχείριση φαρμακοτεχνικής εργασίας
 • Εκκαθάριση-Τιμολόγια Ασφαλιστικών Ταμείων
 • Διαχείριση Αποθήκης – Αποθεμάτων, Υπηρεσίες, Φυσικοί – Λογικοί Χώροι Αποθηκών, Απεριόριστα Υποκαταστήματα και Αποθηκευτικοί Χώροι
 • Φυσική Απογραφή, Τιμοκατάλογοι & Τιμολογιακή Πολιτική
 • Διαχείριση Πελατών και Προμηθευτών, Συναλλασσόμενοι, Πωλητές
 • Κοστολόγηση Αποθεμάτων
 • Εισπράξεις – Πληρωμές, Αντιστοιχίσεις & Ενηλικίωση Yπολοίπων
 • Αγορές και Παραγγελιοδοσία
 • Εικόνα Επιχείρησης (Εμπορικοί Δείκτες)
 • Πολλαπλά Ταμεία – βάρδιες
 • Επαφές, Εορτολόγιο, Ελεύθερα Πεδία, Γεωγραφικές Περιοχές, Αγγλικά, Easy Report, Report Designer, Customization Tools Level I & Level II

Το Pylon Farmakon Hybrid υποστηρίζει και απλοποιεί όλες τις λειτουργίες του φαρμακείου σας αυξάνοντας

 • Ταχύτητα
 • Έλεγχο
 • Οργάνωση
 • Παρακολούθηση των δραστηριοτήτων σας
programma-farmakeiou

Το πρόγραμμα είναι πλήρως παραμετροποιημένο, δηλαδή, ο χρήστης το προσαρμόζει στις δικές του ανάγκες. Για παράδειγμα, μπορεί να καθορίσει αν θα παρακολουθεί υπόλοιπο στην αποθήκη, αν θα έχει κλειστή αποθήκη ή αν θα κάνει πωλήσεις ανεξάρτητα από το υπόλοιπο. Να δηλώσει δικά του μηνύματα ελέγχου κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των συνταγών, τα δικά του ποσοστά κέρδους σε κάθε κατηγορία ειδών, και να παρακολουθεί στοιχεία για περισσότερες από μια χρήσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Retail

Η εντατική λιανική στο φαρμακείο. Πραγματοποίηση πωλήσεων με ταμειακά συστήματα εντατικής λιανικής (POS). Οθόνη αφής.Διαχείριση πιστωτικών καρτών και εκπτωτικών κουπονιών.Αυτόνομη λειτουργία. Σχεδίαση γιο ταχύτατη διεκπεραίωση πωλήσεων. Πλήρης ενσωμάτωση στο πρόγραμμα διαχείρισης και τις διαδικασίες του φαρμακείου.

Mobile

Υποστήριξη χρήσης φορητών ασύρματων τερματικών (ΡDΑ) και tablets σε onIine σύνδεση με το πρόγραμμα διαχείρισης φαρμακείου για παραλαβή εμπορευμάτων, ευκολία φuσικής απογραφής, καθώς και πραγματοποίηση λιανικής πώλησης.

E-order

Σύνδεση με ηλεκτρονικούς κόμβους προμηθευτών μέσωδιαδικτύου για αυτόματη αποστολή παραγγελίας, ηλεκτρονική λήψητιμολογίου αγοράς, αυτόματη καταχώρηση τιμολογίου αγοράς,λήψη ενημερώσεων τιμών καθώς και γενικότερα αρχείωνφαρμάκων και παραφαρμάκων σε πραγματικό χρόνο και με μεγάλη ευκολία.

Γέφυρα E-shop

Δίνεται η δυνατότητα για συγχρονισμό των προϊόντων που διαθέτει ο κατάλογος e-shop με τα προϊόντα που βρίσκονται στο σύστημα ERP σας. Αυτοματοποιούνται έτσι, οι πολύπλοκες και χρονοβόρες εργασίες και εξοικονομείται χρόνος από την καταχώρηση των προϊόντων. Παράλληλα εξασφαλίζεται ο συγχρονισμός αποθεμάτων της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο για καλύτερη πληροφόρηση και διαχείριση. Μέσω του συστήματος μηχανογράφησης (ERP) ενημερώνεται αυτόματα το απόθεμα της αποθήκης περιορίζοντας έτσι, την πιθανότητα λαθών, ενώ παρέχει την κατάλληλη πληροφόρηση για το απόθεμα στους καταναλωτές αποφεύγοντας το overselling.

CRM

Σύστημα πιστότητας για το πελατολόγιο του φαρμακείου, ειδικά ανεπτυγμένο για τον κλάδο του φαρμακείου.Υλοποίηση μεθόδων Segment Marketing στο Φαρμακείο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του.

Server

Online σύνδεση συνεργαζόμενων φαρμακείων. Τα φαρμακεία διατηρούν την αυτόνομη λειτουργία τους, αλλά μπορούν να βλέπουν το υπόλοιπα είδους, το ιστορικό πελάτη και τις εκκρεμότητες των άλλων μελών. Επίσης μπορoύν να τηρούν ενιαία βάση παραφαρμόκων. που συντηρείται από ένα εκ των συνεργαζόμενων φαρμακείων.

Βάση Παραφαρμάκων

Ενημέρωση και κατηγοριοποίηση της βάσης πρoϊόvτων του φαρμακείου. Δυνατότητα επιλεκτικής εισαγωγής στοιχείων και διαρκούς ενημέρωσης από τις βάσεις παραφαρμάκων που διαθέτουν οι φαρμακαποθήκες. οι συνεταιρισμοί και οι εταιρείες.Δυνατότητα εισαγωγής στοιχείων και διαρκούς ενημέρωσης από καταξιωμένες βάσεις παραφαρμάκων που διατίθενται στην ελληνική αγορά. όπως το Databox.

Επιστημονική Πληροφόρηση

«Ευρηματική ενσωμάτωση πληροφοριών από τη νέα & διαρκώς εξελισσόμενη συνδρομητική επιστημονική data base «f-anazitisi», για τα φάρμακα κάθε συνταγής στο χρόνο εκτέλεσής της

Accounts

Λογιστική βιβλίων Γ Κατηγορίας για το φαρμακείο, ελληνικά και διεθνή λογιστικά πρότυπα, πλήρης παρακολούθηση λογαριασμών. αναλυτική λογιστική, διαχείριση κέντρων κόστους.

Αποκτήστε το λογισμικό φαρμακείων της νέας εποχής και ανακαλύψτε την Γρήγορη & Εύκολη διαχείριση της επιχείρησης σας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Pylon Farmakon