WE MAKE YOUR LIFE BETTER

Κάνουμε πράξη, αυτό που έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας!

Η γέφυρα ERP eshop, συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία, την αποδοτικότερη διαχείριση και παρέχει δυνατότητα συνεχούς επέκτασης και βελτίωσης των λειτουργιών της επιχείρησής σας.

Με τη δημιουργία eshop, ο όγκος και οι κατηγορίες των προϊόντων ενδέχεται να είναι μεγάλος και δύσκολα διαχειρίσιμος. Απαιτείται  συνεχής ενημέρωση των αποθεμάτων, σωστή καταχώρηση των προϊόντων στο eshop, ενημέρωση των τιμών και διαχείριση των παραγγελιών για την ομαλή λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αν διαθέτετε φυσικό κατάστημα και επιθυμείτε να κατασκευάσετε eshop, τότε δημιουργείται η ανάγκη ενημέρωσης παραπάνω από ενός συστήματος σχετικά με τα προϊόντα eshop, με αποτέλεσμα να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο. Η ύπαρξη συστήματος ERP και εν τέλει η γέφυρα ERP eshop, αυτοματοποιεί όλες τις διαδικασίες και αποτελεί την καλύτερη λύση για την ομαλή λειτουργία όλων των διαδικασιών του eshop.

Συνεχής υποστήριξη

Δημιουργία Custom Γέφυρας Erp Με Eshop

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη custom γέφυρας ERP βασισμένη  στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη και της επιχείρησης on demand για μία ομαλή διασύνδεση.

Συγχρονισμός Προϊόντων Eshop Και Καταστήματος

Μέσα από τη γέφυρα ERP eshop δίνεται η δυνατότητα για συγχρονισμό των προϊόντων που διαθέτει ο κατάλογος eshop με τα προϊόντα που βρίσκονται στο σύστημα ERP σας. Αυτοματοποιούνται έτσι, οι πολύπλοκες και χρονοβόρες εργασίες και εξοικονομείται χρόνος από την καταχώρηση των προϊόντων.

Συγχρονισμός Αποθέματος Σε Πραγματικό Χρόνο

Μέσω της γέφυρας ERP με eshop εξασφαλίζεται ο συγχρονισμός αποθεμάτων της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο για καλύτερη πληροφόρηση και διαχείριση. Καθημερινά η επιχείρηση οφείλει να ανανεώνει και να ελέγχει την εγκυρότητα των στοιχείων υπολοίπου της αποθήκης, γεγονός που απαιτεί την πολύωρη ενασχόληση του διαχειριστή. Μέσω του συστήματος μηχανογράφησης (ERP) ενημερώνεται αυτόματα το απόθεμα της αποθήκης περιορίζοντας έτσι, την πιθανότητα λαθών, ενώ παρέχει την κατάλληλη πληροφόρηση για το απόθεμα στους καταναλωτές αποφεύγοντας το overselling.

01
01
Συγχρονισμός Κατηγοριών Eshop

Τα δεδομένα και οι κατηγορίες των προϊόντων του ERP συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο με τις κατηγορίες προϊόντων του eshop. Παρέχονται έτσι οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

02
02
Καταχώρηση Παραγγελιών Eshop

Μέσα από τη γέφυρα ERP eshop, αποστέλλονται αυτόματα τα στοιχεία κάθε νέας παραγγελίας στο eshop και καταχωρούνται μέσα στο σύστημα ERP, με στόχο την καλύτερη διαχείριση και διεκπεραίωσή της.

03
03
Δημιουργία Καρτέλας Πελατών

Τα στοιχεία κάθε εγγεγραμμένου πελάτη είναι δυνατό να καταχωρηθούν και μέσα στο σύστημα ERP. Με την αποθήκευση των στοιχείων, δημιουργείτε καλύτερη εικόνα για το πελατειακό σας κοινό.

04
04
Δυνατότητα Μαζικών Εκπτώσεων

Δίνεται η δυνατότητα γέφυρας έκπτωσης σε όλο τον προϊοντικό κατάλογο αλλά και σε μεμονωμένες κατηγορίες προϊόντων στο ERP και εφαρμογή τους στο eshop.

05
05
Υποστήριξη Στη Γέφυρα Erp Eshop

Σας παρέχεται συνεχής κα άμεση υποστήριξη από την ομάδα μας σε κάθε διαδικασία για την ολοκλήρωση της γέφυρας ERP eshop.

06
06
Ευελιξία Και Επεκτασιμότητα

Με τη δημιουργία γέφυρας ERP eshop επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ταχύτητα επικοινωνίας, ευελιξίας και δίνεται η δυνατότητα επέκτασης για μελλοντικές λειτουργίες.

07
07
Υποστήριξη Β2Β λειτουργίας

Μέσα από τη γέφυρα ERP eshop παρέχεται υποστήριξη και της B2B λειτουργίας του eshop, όταν είναι διαθέσιμη, με δυνατότητα εισαγωγής των ειδικών τιμών χονδρικής, για τους B2B πελάτες.

08
08
Πλεονεκτήματα για τη δυναμική γέφυρα ERP eshop

Πολλαπλά είναι τα οφέλη που απορρέουν από τη γέφυρα ERP eshop για την online επιχείρησή σας. Διατίθεται πλήρης έλεγχος στην επίβλεψη της εταιρίας, περιορίζονται τα ανθρώπινα λάθη διαχείρισης και στοχεύει στην ικανοποίηση του χρήστη κατά την περιήγησή του στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

09
09
Καλύτερη Επίβλεψη Της Εταιρίας

Η γέφυρα ERP eshop συμβάλλει στην επίτευξη καλύτερης και ευκολότερης διαχείρισης σε όλο το εύρος της επιχείρησης, τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και ηλεκτρονικά, σε πραγματικό χρόνο.

10
10
Αποφυγή Σφαλμάτων Ανθρωπίνου Παράγοντα

Τα στοιχεία των προϊόντων ενημερώνονται αυτόματα μέσα από τη διασύνδεση και τη γέφυρα ERP eshop, απαλλάσσοντας έτσι τους διαχειριστές από την συνεχή ενημέρωση και καταχώρηση δεδομένων, ενώ παράλληλα αποφεύγονται τα λάθη.

11
11
Αποφυγή Ακύρωσης Παραγγελιών Λόγω Διαθεσιμότητας

Μέσα από τη γέφυρα ERP eshop, και την άμεση ενημέρωση των αποθεμάτων επιτυγχάνεται ο περιορισμός του overselling σε κάθε ηλεκτρονική παραγγελία.

12
12
Απόκτηση Πλεονεκτήματος Έναντι Ανταγωνισμού

Η χρήση νέων τεχνολογιών πληροφορικής παρέχουν στην online επιχείρηση συγκριτικό πλεονέκτημα και την μεταμορφώνουν ψηφιακά.

Χρησιμοποιείτε ήδη κάποιο σύστημα ERP και επιθυμείτε τη γέφυρα ERP eshop; Η ομάδα μας είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία custom γέφυρας ERP eshop, ώστε να καλύψει κάθε ιδιαιτερότητα και ανάγκη της online επιχείρησής σας

Ποιες πλατφόρμες eshop αναλαμβάνουμε να συνδέσουμε.

Για την καλύτερη ανάπτυξη της επιχείρησή σας, η διασύνδεση ERP με eshop καθίσταται απαραίτητη και αναγκαία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διασύνδεση του ERP με WooCommerce, Opencart, Magento, Prestashop, Shopify.

Ποια ERP αναλαμβάνουμε να συνδέσουμε

Η εταιρεία μας , αναλαμβάνει την κατασκευή eshop αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και λειτουργίες. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα διασύνδεσης  του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με γνωστά ERP λογισμικά της  αγοράς. Μερικά από αυτά είναι:

  1. Epsilon Pylon
  2. Softone
  3. Atlantis
  4. Capital ( Κεφάλαιο )
  5. Mediware

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για διασύνδεση Erp με το E-shop σας

Ζητήστε μας ιδέες και προσφορά για την διασύνδεση του Eshop και ενημερωθείτε καθημερινά για τις εξελίξεις του προγράμματος!