WE MAKE YOUR LIFE BETTER

Κάνουμε πράξη, αυτό που έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας!

Kατασκευή και προώθηση του e-shop σας, με γνώμονα την αύξηση των πωλήσεων. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα φιλικό προς τον χρήστη, αξιόπιστο, γρήγορο και λειτουργικό e-shop.

Όλες οι επιχειρήσεις σε όποιον κλάδο και αν δραστηριοποιούνται μπορούν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον αγορών για τους πελάτες τους. Είτε είναι B2C είτε είναι B2B, ένα σύγχρονο e-shop είναι απαραίτητο για να μπορούν άμεσα και εύκολα οι πελάτες σας να αγοράζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Οι σύγχρονες καινοτόμες λύσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων που σχεδιάζει το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούν να σας βοηθήσουν να επεκτείνεται το πελατολόγιο σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μειώνει τις αποστάσεις και τα εμπόδια μεταξύ των επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να παρέχετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας παντού χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Κατασκευή E-shop Θεσσαλονίκη

Η δημιουργία ενός e-shop πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες που γνωρίζουν την αγορά και έχουν εμπειρία, καθώς αυτό συμβάλει στην αξιοπιστία και την ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος σας. Λαμβάνοντας υπόψιν τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας, με βάση τις τρέχουσες και μελλοντικές σας ανάγκες, σχεδιάζουμε το κατάλληλο e-shop που θα αυξήσει άμεσα τις πωλήσεις και την φήμη σας.

Το προσωπικό μας έχει στόχο να δημιουργεί καινοτόμα, σύγχρονα, αξιόπιστα και εύχρηστα e-shop που θα μπορούν να λειτουργούν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους συμβούλους, μεταφραστές και γραφίστες ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

Trusted by Our Business Partners

Συνεχής υποστήριξη

Οι υπηρεσίες μας συνεχίζονται και με την υποστήριξη της επιχείρησης σας και μετά την δημιουργία του e-shop σας. Παρέχουμε ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η τεχνική υποστήριξη, η ανανέωση του e-shop, η προσθήκη γλωσσών και ικανοποιούμε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Σχεδιάζουμε την ψηφιακή προώθηση της σελίδας σας σε εβδομαδιαίο και μηνιαίο χρονικό ορίζοντα και παρέχουμε και συμβουλευτική υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε.

Επωφεληθείτε από την δυνατότητα της διασύνδεσης γέφυρας του E-shop με το Erp σας.

Κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση μας:

01
01
Ταχύτητα και αξιοπιστία

Δημιουργούμε αξιόπιστες και γρήγορες σελίδες ώστε να οι πελάτες να μπορούν να περιηγηθούν με ταχύτητα.

02
02
Μαζική Εισαγωγή Προϊόντων

Δημιουργούμε εύχρηστα e-shop ώστε να δίνεται η δυνατότητα αυτοματοποιημένων διαδικασιών που μειώνουν χρόνο και κόστος.

03
03
Φίλτρα Αναζήτησης

Είναι πολύ σημαντικό να μπορούν οι πελάτες να εντοπίζουν άμεσα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται.

04
04
Voucher Αποστολής

Μέσα από την συγκεκριμένη λειτουργία διευκολύνεται σημαντικά η καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης σας.

05
05
Σύγχρονη Σχεδίαση

Τα γραφικά και η δομή του e-shop σας φροντίζουμε να είναι τέτοια ώστε να φορτώνονται όλα τα στοιχεία άμεσα, χωρίς αναμονές.

06
06
One-Page Checkout

Οι πελάτες μπορούν να δουν και να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους εύκολα και γρήγορα, χωρίς να υπάρχουν λάθη.

07
07
SEO

Είναι κρίσιμο κατά την δημιουργία του e-shop σας να χρησιμοποιηθούν οι κατάλληλες λέξεις και άλλες τεχνικές SEO.

08
08
Social Login

H σύνδεση τους και η δημιουργία παραγγελίας χωρίς την δημιουργία νέου λογαριασμού χρήστη, αλλά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

09
09
Google Analytics

Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της επιχείρησης σας να βελτιώνεται διαρκώς μέσα από επίσημα στατιστικά στοιχεία.

10
10
Γρήγορο Hosting

Τα e-shop που αργούν να φορτώσουν μία σελίδα ή μία εικόνα μειώνουν την παραμονή των καταναλωτών σε αυτά.

11
11
Διασύνδεση με Erp

Μία από τις υπηρεσίες μας είναι η διασύνδεση του e-shop με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης ή ERP που ήδη χρησιμοποιείται.

12
12
Μηχανές Αναζήτησης

Υλοποίηση υποδομής για την εμφάνιση του e-shop σας σε μηχανές αναζήτησης τιμών όπως skroutz,bestprice.

Επιλεγμένα Έργα

Δείτε μερικά από τα έργα κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος που υλοποιήσαμε

Η ύπαρξη ενός αξιόπιστου και φιλικού προς τους χρήστες e-shop είναι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία όλων των σύγχρονων επιχειρήσεων. Οι συνθήκες της αγοράς μάλιστα επιβάλουν την επικοινωνία με τους καταναλωτές ηλεκτρονικά. Μην χάσετε τις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται στο ψηφιακό περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε τες με τον καλύτερο τρόπο, επικοινωνώντας άμεσα μαζί μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ζητήστε μας ιδέες και προσφορά για την κατασκευή του Eshop!