Vendo Advertising

Γιατί να συνεργαστείς με ένα Digital Agency;

Μήπως η πρώτη σκέψη που κάνεις είναι

“Mπορώ και μόνος να ανεβάζω post. Δεν είναι αναγκαία μια συνεργασία με ένα Digital Agency”.
ή “ κάνω και εγώ διαφήμιση από το instagram μόνος μου! “

Και θα σου πούμε ναι.!….Αλλά… μείνε σε αυτό το άρθρο και μέχρι το τέλος του θα σου έχουμε απαντήσει γιατί να συνεργαστείς με ένα Digital Agency.

digitan agency thessaloniki

Τι ακριβώς κάνει ένα Digital Agency σε έναν επιχειρηματικό κόσμο του σήμερα με ταχεία εξέλιξη; Ένα Digital Agency στοχεύει να βελτιστοποιήσει τον τρόπο με τον οποίον μια επιχείρηση επικοινωνεί την παρουσία της στο ψηφιακό τοπίο.  Με γνώμονα την τεχνογνωσία, την συνεχής παρακολούθηση των ψηφιακών εργαλείων και την εξειδίκευση.

Ας εμβαθύνουμε περισσότερο στις υπηρεσίες που μπορεί ένα Agency να προσφέρει στην B2B είτε B2C επιχείρηση σου.

Διαχείριση social media🔥:

Mε πάνω από 6 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες στην Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία σε όλες τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν τις πωλήσεις τους στο ψηφιακό περιβάλλον των Social Media (Δες περισσότερα στατιστικά εδώ). Όμως..! Δεν αρκούν μόνο οι κοινοποιήσεις σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης. Τα social media αποτελούν ένα από τα μέσα στην επικοινωνιακή στρατηγική μίας επιχείρησης και στο πλάνο μάρκετινγκ της. Επομένως, είναι σημαντική η διαχείριση τους από εξειδικευμένο προσωπικό με σκοπό να συμβαδίζει η εικόνα με το σήμερα, να είναι Up To Date δηλαδή. Καθώς επίσης να υπάρχει συνέπεια στην ταυτότητα του brand. Άρα, και βέβαια μπορείς να ανεβάζεις μόνος σου περιεχόμενο στα social media και να το προωθείς, το ερώτημα είναι, μπορείς να το κάνεις με αποτελεσματικότητα και συνέπεια στο brand σου; Μπορούν όλα να περνάνε από τα χέρια σου με επιτυχία;

Social Media & Google ads 👀

Η διαφήμιση στα Social Media ή/και στη Google πρόκειται για μια υπηρεσία που είναι απαραίτητη για πολλές επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Tα Digital Agencies δημιουργούν και διαχειρίζονται καμπάνιες σε διαφημιστικές πλατφόρμες όπως είναι το Meta Ads και το Google ads. Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της υπηρεσίας είναι η βελτιστοποίηση. Δηλαδή η ανάλυση των δεδομένων των διαφημίσεων με στόχο την μείωση του κόστους και την αύξηση της αποτελεσματικότητας. 

Όταν κάνεις προώθηση από το instagram ή τo facebook και όχι μέσω διαφημιστικού λογαριασμού χάνεις την δυνατότητα να έχεις στατιστικά και άρα πηγαίνεις στα τυφλά! Π.χ. ένα στατιστικό αρκετά χρήσιμο είναι πόσα “προσθήκη στο καλάθι” έγιναν από άτομα που είδαν την διαφήμιση και κατευθύνθηκαν στο eshop. Όπως επίσης μια σημαντική δυνατότητα είναι το remarketing. Δηλαδή να επαναπροσεγγίσεις άτομα που έχουν μπει στο eshop με σκοπό να μεγαλώσεις την πιθανότητα μετατροπής-αγοράς.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Digital Marketing 💎

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και βαθιά γνώση του κλάδου, ένα Digital agency καθοδηγεί τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους στην λήψη ‘έξυπνων’ αποφάσεων με λύσεις προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες. Ο κόσμος των επιχειρήσεων αποτελεί ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον που πολλές φορές καθιστά την λήψη αποφάσεων χαοτική και δύσκολη. Κάποιος εξιδεικευμένος επαγγελματίας του χώρου μπορεί να σε κατευθύνει και να σου αναδείξει τις σωστές κινήσεις για την επιχείρηση σου.

SEO 📍

Θέλω κατάταξη στις πρώτες θέσεις όταν κάποιος αναζητά κάτι σχετικό με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μου! Τότε χρειάζεσαι SEO και ένα Digital Agency.! Tο SEO αποτελεί μια θεμελιώδης υπηρεσία που αποσκοπεί στην βελτίωση της κατάταξης μια ιστοσελίδας. Ενισχύει, δηλαδή. την επισκεψιμότητα που αποτελεί ζωτικής σημασίας παράγοντας για κάθε επιχείρηση.

Σχεδίαση και ανάπτυξη Ιστοσελίδων/ Eshop 📲

Ένα σύγχρονο e-shop είναι απαραίτητο για να μπορούν άμεσα και εύκολα οι πελάτες σου να αγοράζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.  Είναι σημαντικό να επιλέξεις του κατάλληλους συνεργάτες – Digital agency που να μπορούν να σου προσφέρουν σύγχρονες καινοτόμες λύσεις. Καθώς αυτό συμβάλει στην αξιοπιστία και την ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Υποστήριξη και συντήρηση ✔

Είναι δυνατόν να χάνεις πελάτες επειδή η ιστοσελίδα σου δεν λειτουργεί σωστά. Αν Θέλεις την ασφάλεια και τις αναβαθμίσεις να είναι σταθερές. H ιστοσελίδα σου να φορτώνει με ταχύτητα. Nα γνωρίζεις ότι υπάρχει πάντα κάποιος που επιβλέπει τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σου, τότε χρειάζεσαι ένα Digital Agency!

Και βέβαια ένα digital agency μπορεί να προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες εκτός από τις παραπάνω. Όπως influencer marketing, email marketing, content creation κ.λπ. με βάση τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Και εφόσον έφτασες ως το τέλος του άρθρου εικάζουμε ότι καταφέραμε επιτυχώς να αναδείξουμε την σημασία της συνεργασίας με επαγγελματίες. Ένα Digital Agency μπορεί να σου προσφέρει τεχνογνωσία και εμπειρία. Και βέβαια αναγνωρίζουμε ότι δεν μπορείς να βρεις ποιοτικές υπηρεσίες από όλους τους επαγγελματίες του κλάδου. Για αυτό και εμείς σε συμβουλεύουμε να επιλέγεις τους συνεργάτες σου με προσοχή.

Αν λοιπόν ψάχνεις ένα digital agency που να σου προσφέρει τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, κλείσε ένα δωρεάν ραντεβού για την επιχείρηση σου! Επικοινώνησε μαζί μας!